MİDYAT'TA ENGELLİLERE ÖZEL ETKİNLİK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2022 - 09:39, Güncelleme: 13.05.2022 - 09:39

MİDYAT'TA ENGELLİLERE ÖZEL ETKİNLİK

Midyat Belediyesi'nce Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde şiir ve müzik  dinletisi düzenlenecek.
Sosyal yaşama yönelik faaliyetlerin hız kazanarak devam ettiği Midyat'ta Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde konser düzenlenecek. 14 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00'de Milli İrade Okulu'nda düzenlenecek konsere tüm engel tanımayan vatandaşları davet eden Başkan Veysi Şahin, bu tür organizasyonlara önem verdiklerini söyledi. Şiir ve müzik dinletisinin düzenleneceği buluşma için "Engelli Bireylerimiz ile bir araya geliyoruz" diyen Başkan Şahin, "Attığı her adımda engelli bireylerimizi düşünen ve onlara göre Midyat'ımızı dizayn eden bir yerel yönetim anlayışına sahip olarak Cumartesi günkü etkinliğimize tüm engelli bireylerimizi bekliyoruz" dedi.