Başkan Aksoy, gençlere müjdeli haberi verdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2020 - 17:33, Güncelleme: 25.07.2020 - 17:33

Başkan Aksoy, gençlere müjdeli haberi verdi

Dargeçit Belediyesi'nce Karabayır Mahallesinde yapımı tamamlanan sentetik çim sahanın açılışı önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.
Mardin Dargeçit'te gençlere yönelik faaliyetlerini sürdüren Başarılı Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy'un talimatlarıyla Karabayır Mahallesinde yapımı süren sentetik çim saha çalışmaları tamamlandı. İlçe gençliğinin eğitim ve spora yönelmesi için çalışmalarını bu doğrultuda hızlandıran Başkan Aksoy'un yaklaşımı vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Pandemi sürecinde halkın olası bir sağlık sorunu yaşamaması için açılışın ileri bir tarihe ertelendiği Karabayır Mahallesindeki sentetik çim saha ile ilgili sosyal medyadan duyuruda bulunan Başkan Aksoy "Karabayır (Zengan) mahallemizdeki sentetik çim saha çalışmaları tamamlanmıştır. Koronavirüs salgınından dolayı açılışı ileri bir tarihe alınmıştır.Önceliğimiz vatandaşlarımızın sağlığıdır" dedi. Pandemi sürecinde de dezenfekte çalışmaları ile dikkat çeken Dargeçit Belediyesi'nin çalışmaları ilçe halkı tarafından yakından takip edilerek, takdir görüyor. (www.akbelediyeler.com)