PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2020 - 17:06, Güncelleme: 25.07.2020 - 17:06

PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Palandöken Belediyesi, Ayasofya-i Kebir Camii'de maske dağıtımı gerçekleştirerek takdirleri üzerine topladı.
24 Temmuz 2020 tarihi itibariyle tarihinin en yoğun günlerinden birine daha ev sahipliği yapan İstanbul'a çıkarma yapan Palandöken Belediyesi, AK Belediyeciliğin örnek isimlerinden Başkan Muhammet Sunar'ın talimatlarıyla Ayasofya-i Kebir Camii’nin fotoğraflarının işlendiği maskeleri cemaate dağıttı. Vatandaşlardan tam not alan Palandöken Belediyesi'nin bu jesti daha ilk günden diğer bir çok belediyeye örnek oldu.   VATANDAŞLARDAN PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NE TAM NOT Maskelerin günün anlam ve önemine çok yakıştığını belirten vatandaşlar, "Böylesine bir yaklaşımdan ve düşünceden dolayı Palandöken Belediyesi'ni tebrik ediyoruz. Başkan Muhammet Sunar ve ekibi çok güzel düşünmüşler. Maske dağıtımı gün boyunca sürdü. Palandöken Belediyesinin bu güzel jestinden dolayı Başkan Muhammet Sunar beye ve tüm Palandöken Belediyesine teşekkür etiyoruz" diye konuştular.   BAŞKAN SUNAR'DAN BAŞKAN ERDOĞAN VE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR Günün en anlamlı hareketlerinden biri olan maske dağıtımı ile ilgili bir değerlendirme yapna Başkan Muhammet Sunar ise "Ayasofya-i Kebir Camii, 86 yıl sonra cuma namazıyla yeniden ibadete açıldı.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, katkısı bulunan herkese müteşekkiriz. Palandöken Belediyesi olarak, hasretin sone erdiği bu tarihi güne özel maske ürettik. Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezimizde üretimini yaptığımız maskelere, Ayasofya-i Kebir Camii’nin fotoğraflarını işleyerek, cemaatimize ulaştırdık. Böylesine bir güne şahitlik yapmaktan gurur duyarken, maske dağıtımımızda bizlere güzel dilekleriyle destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi. (www.akbelediyeler.com)

VATANDAŞLARDAN PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NE TAM NOT

BAŞKAN SUNAR'DAN BAŞKAN ERDOĞAN VE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR