BAŞKAN SEZER MHP TEŞKİLATINI AĞIRLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 14:18, Güncelleme: 27.04.2022 - 14:18

BAŞKAN SEZER MHP TEŞKİLATINI AĞIRLADI

​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, MHP İlçe Yönetimini ağırlayarak devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Gevaş'ta toplumun her kesiminden vatandaşları aynı çatı altında buluşturarak, birlik ve beraberlik içerisinde ilçesini geliştirmeyi ilke edinen Başkan Murat Sezer bu kez MHP İlçe Teşkilatını ağırladı. MHP Parti İlçe Başkanı ve teşkilat yönetiminin katılım sağladığı ziyarette Başkan Murat Sezer, yerel yönetim çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Ziyaretten dolayı mutluluk duyduklarını belirter Başkan Sezer, "MHP İl Başkanımız, ilçe Başkanımız ve yönetimleri bizleri belediyemizde ziyaret ettiler.Hizmetlerimizi taktir etmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti" dedi. Öte yandan Başkan Sezer, Kadir Gecesi dolayısıyla tüm vatandaşların gecesini tebrik etti. Mübarek Kadir Gecesinin, her zaman ve her yerde muhtaç olduğumuz birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacak, toplumu toplum yapan özelliklerin başında gelen saygı ve sevginin bu gecede gönüllerde hayat bulacağını belirten Başkan Sezer, "Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi' nin tüm İslam alemine huzur, sağlık ve bereket getirmesini diliyorum" dedi.