MİDYAT'TA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2022 - 16:02, Güncelleme: 25.04.2022 - 16:02

MİDYAT'TA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​Midyat'ta Başkan Veysi Şahin, Süryani hemşehrilerin Paskalya Bayramı'nı kutladı.
Midyat'ta yerel yönetim çalışmalarının yanı sıra toplumun her kesimini bir araya getirerek birleştirici bir rolle örnek olan Belediye Başkanı Veysi Şahin, Süryani hemşehrilerinin paskalya bayramını kutladı. Başkan Şahin yaptığı değerlendirmesinde "Farklı din ve mezheplerin yüzyıllardır saygı, sevgi ve hoşgörü ile birlikte nefes aldığı, Kadim Şehrimizde, Midyatlı Süryani Hemşehrilerimizin ve Tur Abdin Metropolitimiz Sayın Samuel Aktaşı, Mor Gabriel Manastırında ziyaret ederek, Paskalya Bayramını kutladık. Karşılıklı saygı içinde kutladığımız bu bayramların toplumsal barış ve mutluluğumuza katkı sağlamasını temenni ediyoruz" dedi.