BOZOVA'DA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2022 - 01:00, Güncelleme: 15.04.2022 - 01:00

BOZOVA'DA RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

​​​​​​​Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy Ramazan Ayı etkinliklerine halkla birlikte katılarak Ramazan coşkusuna ortak oldu.
Bozova'da bir yandan kurumsal çalışmaların takipçisi olarak Başkan Suphi Aksoy Ramazan ayı etkinliklerine katılarak halk buluşmalarına özen gösteriyor. Başkan Aksoy dün akşam Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede gerçekleştirilen Sıra Gecesi, Hacivat ile Karagöz ve Kukla Çilli gösterilerine katılım sağladı. Etkinlikten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür eden Başkan Aksoy yaptığı değerlendirmesinde "Ramazan Bozova’da bir Başka Güzel. Ramazan Etkinliklerimiz Kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Gecesi, Hacivat ile Karagöz ve Kukla Çilli gösterileriyle değerli hemşehrilerimiz ile bir aradaydık. Katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile Kültür ve Turizm Daire Başkanı Niyazi Kocadağ'a şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim" dedi.