BAŞKAN ALBAYRAK AKÇAYURT MEZRASINDAYDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2022 - 00:53, Güncelleme: 15.04.2022 - 00:53

BAŞKAN ALBAYRAK AKÇAYURT MEZRASINDAYDI

​​​​​​​Başkan Albayrak dün Hilalli'ye bağlı Akçayurt mezrasında halka bir yandan çalışmaları aktardı diğer yandan talep ve önerileri dinledi.
Günün büyük bir kısmı sahada olan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, belediye çalışmalarını takip etmenin yanı sıra vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor. Temaslarında hane ziyaretlerini de ihmal etmeyen Başkan Albayrak'ın dünkü adresi bu kez Hilalli'ye bağlı Akçayurt mezrası oldu. Rutin hale getirdiği ziyaretlerle talep ve önerileri birinci ağızdan dinleyerek çözüm gerektiren konularla bizzat ilgilenen Başkan Albayrak, "Hemşehrilerimizin yanında olmaya onların dertleri ile dertlenmeye devam ediyoruz" dedi. KURUMSAL ÇALIŞMALARI AKTARDI TALEPLERİ DİNLEDİ Başkan Albayrak Akçayurt Mezrasında hane ziyaretlerinin yanı sıra halk buluşmasına katılarak kurumsal çalışmaları aktardı. Halkı odağına alan belediyecilik anlayışını sürdürmeye devam edeceklerini belirten Başkan Albayrak, "Akçayurt Mezramızda daha önce yaptığımız ve  önümüzdeki süreçte planladığımız çalışmalar hakkında hemşehrilerimize bilgilendirme yaptık ; akabinde ise Meclis Üyemiz Abuzer Tuncel'in babası kanaat önderlerimizden Hacı Reşat Tuncel'i odasında ziyaret ederek hasbihal ettik" ifadelerini kullandı.

KURUMSAL ÇALIŞMALARI AKTARDI TALEPLERİ DİNLEDİ