BAŞKAN SEZER EMNİYET TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2022 - 12:58, Güncelleme: 11.04.2022 - 12:58

BAŞKAN SEZER EMNİYET TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yılı çerçevesinde İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek tüm Polis Teşkilatı'nın Gününü kutladı.
Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, 4-10 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası münasebetiyle İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ettik. Vatandaşların güvenliği için mesai mefhumu gözetmeden fedakarca çalışan ve 177 yıllık geçmişi ile ülkenin en köklü kurumlarından olan emniyet teşkilatının çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Sezer "Can ve mal güvenliğimiz için gece gündüz demeden görevini sürdüren polis memurlarımızın her birine şükranlarımı sunarım" dedi.