PASİNLER, TERMAL TURİZM MERKEZİ OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2020 - 20:54, Güncelleme: 23.07.2020 - 20:54

PASİNLER, TERMAL TURİZM MERKEZİ OLUYOR

​​​​​​​Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, ilçesini Termal Turizmde öncü adres yapmakta kararlı.
İlçesinde Termal Turizmin gelişmesi için göreve geldiğinden bu yana çalışmalarını sürdüren Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'nin bu yönde attığı adımlar karşılık buluyor. Pasinler'in Termal Turizmde söz sahibi olabilmesi için girişimlerine devam eden Başkan Dölekli'nin son olarak gündeme getirdiği ve atıl durumdaki otele Erzurum Büyükşehir Belediyesi el attı. İnşaat çalışmaları yarım kalan Termal Otel için Büyükşehir ekipleri bölgeye gelerek çalışma başlattı. Yaşananlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dölekli, "Pasinler, Termal Turizmde mutlak suretle gelişmeli. İlçemize önemli gelirler sağlayacak bu alandaki yatırımların öncüsü olmaya devam edeceğiz. Tüm çabamız Pasinler halkının geleceği içindir. Bu konuda bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz" değerlendirmesinde bulundu. (www.akbelediyeler.com)