VALİ ÇUHADAR, SAMSAT'TA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2020 - 20:29, Güncelleme: 23.07.2020 - 20:29

VALİ ÇUHADAR, SAMSAT'TA

Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar'ın ilçedeki temaslarına eşlik etti.
Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, ilçe temaslar çerçevesinde Samsat'ta bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Samsat İlçe Kaymakamı Halit Yıldız, Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat ve ilçe yöneticilerinin eşlik ettiği ziyaretlerde Vali Çuhadar, Samsat'ta meydana gelen depremin ardından ilçenin imar ve inşa süreci ile yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Vali Çuhadar ardından Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat ile birlikte esnafla bir araya geldi. Ziyaret ile ilgili bir değerlendirme yapan Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat, "İlçemizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran, yatırımlarımızı yerinde inceleyen Sayın Valimiz Mahmut Çuhadar ve Adıyaman il protokolüne şükranlarımızı sunarız" dedi. (www.akbelediyeler.com)