BAŞKAN SEZER YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2022 - 16:58, Güncelleme: 04.04.2022 - 16:58

BAŞKAN SEZER YİNE SAHADA

Gevaş'ta Başkan Sezer bu kez İkizler, Kayalar ve Gündoğan Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.
Gevaş'ta Belediye Başkanı Murat Sezer, ilçeyi karış karış dolaşıp, vatandaşlarla bir araya gelmeye, talepleri dinleyerek yerinde çözümler üretmeye devam ediyor. İlçe halkının sürekli olarak aralarında gördüğü Bşakan Sezer'in dünkü adresleri bu kez İkizler, Kayalar ve Gündoğan Mahalleleri oldu. Mahallelerde halkla buluşan ve yerel yönetim çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Sezer, talep ve önerileri birebir dinledi. Amaçlarının tüm Gevaş'ı ortak paydada buluşturarak sorunlara çözüm arayışı içerisinde olmak olduğunu belirten Başkan Sezer, "İkizler, Kayalar ve Gündoğan Mahallelerimizin güzel insanlarının güzel kalplerine misafir olduk. En güzel günler halkımızla olsun" ifadelerini kullandı. Gevaşlılar da kendilerine yönelik yaklaşımlarından dolayı Başkan Sezer'e teşekkür etti.