BAŞKAN ŞAHİN GENÇLERLE BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.04.2022 - 16:50, Güncelleme: 04.04.2022 - 16:50

BAŞKAN ŞAHİN GENÇLERLE BULUŞTU

​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Akçakaya Mahallesi Midyat Konuk evinde gençlerle buluşarak talep ve önerileri dinledi.
Midyat'ta toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdürmeye devam eden Başkan Veysi Şahin, özellikle gençlere pozitif ayrıcalık tanımayı sürdürüyor. İlçe gençliğini eğitim ve sporun her branşı ile buluşturmaya devam eden Başkan Şahin, gençlik buluşmalarında da bir yandan deneyimlerini paylaşıyor diğer yandan da talepleri dinliyor. Başkan Şahin son olarak AK Parti Midyat Gençlik Kollarının gençlik buluşması programında, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, İl Gençlik Kolları Başkanı Tarık Atlı ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hekim Arslan ile birlikte Akçakaya Mahallesi Midyat Konuk evinde gençlerle bir araya geldi. Gençleri dinleyen ve tecrübe paylaşımında bulunan Başkan Şahin, gençliğe yönelik projelerini aktardı. "Günümüze anlam katan bu buluşmada kıymetli kardeşlerimizin talep ve önerilerini değerlendirerek keyifli vakit geçirdik" diye ekleyen Başkan Şahin, belediyenin gençlerin evi olduğunu belirterek istedikleri zaman kendilerini ziyaret edebileceklerini söyledi.