BAŞKAN SEZER YARALI İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2022 - 11:10, Güncelleme: 30.03.2022 - 11:10

BAŞKAN SEZER YARALI İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİ

​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, trafik kazasında yaralanan işçileri evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Günün büyük bir kısmı sahada olan Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, belediye çalışmalarını takip etmenin yanı sıra vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor. Temaslarında esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Sezer, hane ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Görev süresi boyunca vatandaşlarla hep iç içe olan Başkan Sezer, rutin hale getirdiği bu ziyaretlerde çözüm gerektiren konularla bizzat ilgileniyor.   KAZADA YARALANAN İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİ Başkan Sezer son olarak trafik kazasında yaralanan işçileri evlerinde ziyaret etti. Hastalara acil şifalar dileyen Başkan Sezer, her an vatandaşların kendisine ulaşabileceklerini söyledi. Ziyaret ile ilgili Başkan Sezer, "Gevaş’ta ayakkabı fabrikasında çalışan arkadaşlarımızın geçirmiş oldukları trafik kazası nedeniyle ilçe Başkanımız Tahsin Değirmencioğlu ve Fabrika sahibi Zeynel Çallı ile kendilerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Acil şifalar diliyoruz" dedi.

KAZADA YARALANAN İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİ