KARAKÖPRÜ TANITIMDA BİR ADIM ÖNDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2022 - 09:57, Güncelleme: 30.03.2022 - 09:57

KARAKÖPRÜ TANITIMDA BİR ADIM ÖNDE

​​​​​​​Karaköprü Belediyesi Diyarbakır’da düzenlenen Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı’nda en çok ilgi gören adres olarak hafızalara kazındı.
Diyarbakır’da düzenlenen 1. Mezopotamya Turizm ve Gastronomi Fuarı Mezopotamya Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde tamamlanırken, Karaköprü Belediyesi de bölgenin önemli turizm ve gastronomi temsilcilerini ağırlayan stantla yoğun ilgi gördü. Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından fuarda ilçenin tanıtımı gerçekleştirilirken, standı ziyaret eden misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Battani Uzay, Havacılık ve Bilim Merkezindeki ada robot da fuara götürülürken yine tüm fuarın ilgisini üzerine çekti.