BAŞKAN AKSOY KÖSEOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2022 - 13:49, Güncelleme: 28.03.2022 - 13:49

BAŞKAN AKSOY KÖSEOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

​​​​​​​Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu ile buluştu.
Bozova için gecesini gündüzüne katmaya devam eden Başkan Suphi Aksoy, hizmetlerin daha hızlı ve verimli olabilmesi için gerek kurumlar arası gerekse partisi ile iletişime hassasiyet göstermeyi sürdürüyor. İl içerisinde ve il dışı temasları ile her zaman hizmet odaklı hizmet anlayışını sürdüren Başkan Suphi Aksoy son olarak AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ile bir araya geldi. Bozova'daki yerel yönetim çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Aksoy, diğer ilçe belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışmaya özen gösterdiklerini söyledi. Şanlıurfa'da uyum içerisinde çalışmalar gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Aksoy, halka yönelik hizmetlerin her geçen gün artarak devam ettiğini dile getirdi.