HARRAN GENÇLİĞİ ÇOK ŞANSLI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2022 - 12:56, Güncelleme: 25.03.2022 - 12:56

HARRAN GENÇLİĞİ ÇOK ŞANSLI

​​​​​​​Eğitimin ön planda tutulduğu Harran'da öğrencilere yönelik ücretsiz TYT ve AYT deneme sınavları gerçekleştirildi.
Harran Belediyesi tarafından Kültür ve Gençlik Merkezinde yapılan ücretsiz TYT ve AYT deneme sınavları ilgi gördü. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un gençlerin geleceğe hazırlanması yönündeki talimatlarıyla çalışmalarını yürüten Kültür İşleri Müdürlüğü, Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi deneme sınavları ile çalışmalarını devam ettiriyor. Sınavlarda kendilerini ölçme imkanı bulan öğrenciler desteklerinden dolayı Başkan Özyavuz7a teşekkür etti. Harran Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise "Kültür ve Gençlik Merkezimizde faaliyetlerimize devam ediyoruz. TYT ve AYT sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize yönelik, sınav tarihine kadar yapacağımız seri deneme sınavlarına başladık. Cenab-ı Allah gençlerimizin emeklerini boşa çıkarmasın" denildi.