MİNİKLERDEN BAŞKAN ALBAYRAK'A TEŞEKKÜR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2022 - 12:49, Güncelleme: 25.03.2022 - 12:49

MİNİKLERDEN BAŞKAN ALBAYRAK'A TEŞEKKÜR

​​​​​​​Halfeti'de Başkan Albayrak, Dergili Mahallesi çocukları için söz verdiği oyun grubunun kurulmasını sağladı.
AK Parti Belediyeciliğinin Güneydoğu'daki örnek adreslerinden Halfeti'de; Şeref Albayrak Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, merkez ve kırsal bölge ayrımı yapmaksızın çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Halfeti Belediyesi, bu kez çocuklar için Dergili Mahallesi'ndeydi. Vatandaşların talep ve önerilerine göre rota belirleyen Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak da çalışmaların takipçisi olmaya devam ediyor. Kendilerine iletilen talepler üzerine ekipleri Dergili Mahallesi'ne yönlendiren Başkan Albayrak, mahallede çocuklar için oyun grubu inşa edilmesini sağladı. "Çocuklarımız mutlu, biz mutluyuz" diyerek paylaşım yapan Başkan Albayrak'a teşekkür eden Dergili Mahallesi çocukları da "İyi ki varsın Başkanım" diyerek seslendi.