GÜRPINAR'DA ÇİFTÇİ'YE DEV DESTEK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2022 - 18:27, Güncelleme: 23.03.2022 - 18:27

GÜRPINAR'DA ÇİFTÇİ'YE DEV DESTEK

​​​​​​​Gürpınar Belediyesi Toprak Mahsulleri Ofisince dağıtılan 950 ton sertifikalı arpayı çiftçilere ulaştırmaya devam ediyor.
Her fırsatta çiftçilere olan desteklerini sürdüren Gürpınar Belediyesi üreticinin yüzünü güldürmek için kollarını sıvadı. İlçede bulunan kayıtlı çiftçilere dağıtılacak 37 tır arpanın nakliyesini için talimat veren Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, "Çiftçimizin Her Daim Yanında Olduk ve Olmaya Devam Edeceğiz. Belediyemiz tarafından nakliyesi gerçekleştirilen 950 ton (37 tır) sertifikalı arpa Toprak Mahsulleri Ofisinde Gürpınarlı çiftçilerimize dağıtılıyor. Belediye Meclis Üyelerimiz Ahmet Karabulut ve Musa Kulaz Toprak Mahsulleri Ofisinde çiftçilerimize eşlik etti" dedi. Başkan Tanış, çiftçiler için bütün imkanları seferber etmeyi sürdüreceklerini belirtti.