BAŞKAN SEZER ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2022 - 18:22, Güncelleme: 23.03.2022 - 18:22

BAŞKAN SEZER ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

​​​​​​​​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, inşaat çalışmaları süren fabrikaları gezerek ilçesine istihdam sağlayan yatırımcılara teşekkür etti.
Her alanda gelişim gösteren Gevaş'ta Başkan Murat Sezer bu kez ilçesine istihdam sağlayan fabrikaları ziyaret etti. Amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde Gevaş'ı geliştirmek olduğunu ifade eden Başkan Murat Sezer, "İlçe yönetim kurulu üyelerimiz çok kıymetli Münür Şahin ve İhsan Tayfan ile Belediyemiz tarafından yapılan 5000 metre karelik fabrika binamızda incelemelerde bulunduk" dedi. Başkan Sezer gün içerisindeki temaslarını sürdürdü. İlk olarak 1000 metrekarelik Gençlik Merkezi ve ardından 1500 metrekarelik spor salonunda incelemelerde bulunan Başkan Sezer, Gevaş'ın gelişimi için girişimlerine devam edeceklerini söyledi. Başkan Sezer gün içerisindeki programını AK Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'i havalimanında  karşılayarak sürdürdü. Başkan Sezer, Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in programlarına eşlik etti.