BAŞKAN SEZER İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2022 - 12:11, Güncelleme: 18.03.2022 - 12:11

BAŞKAN SEZER İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİ

Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, fabrikaları ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi.
Gevaş'ta bir yandan kurumsal çalışmaların takipçisi olan Başkan Murat Sezer, gönül belediyeciliğini de ihmal etmiyor. Merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın ilçenin dört bir noktasına ulaşan Başkan Sezer, bu kez işçilerle bir araya geldi. İlçesinde istihdamın artması için yaptığı çalışmalarla da gündeme gelen Başkan Sezer'in adresi bu kez Hakanlar Tekstil Fabrikası oldu. Burada işçileri ziyaret ederek sohbet eden Başkan Sezer yaptığı değerlendirmesinde "Hakanlar Tekstilde çalışan arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Başta fabrika sahipleri olmak üzere fabrikanın her bir çalışanına nezaketleri ve güler yüzleri için şükranlarımı sunarım" dedi. İşçiler de mütevazi duruşu ve halkın içinde olan yaklaşımından dolayı Başkan Sezer'e teşekkür etti.