BAŞKAN ÖZYAVUZ YİNE HALKIN ARASINDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2022 - 12:54, Güncelleme: 16.03.2022 - 12:54

BAŞKAN ÖZYAVUZ YİNE HALKIN ARASINDA

Harran'da Başkan Mahmut Özyavuz, halkın içerisinde yer alarak talep ve önerileri birebir dinlemeyi tercih ediyor.
Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde vatandaşların talep ve önerilerine hassasiyet gösteren Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, bu yöndeki tutumunu sürdürüyor. Makamda oturmak yerine sürekli olarak halkın arasında olmayı tercih eden Başkan Özyavuz'un bu yaklaşımı Harranlılar tarafından takdirle karşılanırken Başkan Özyavuz görüşmelerinde halkın taleplerini birebir dinliyor. Amaçlarının Harran'ı ortak paydada buluşturarak olası sorunlara çözüm arayışı sürdürmek olduğunu dile getiren Başkan Özyavuz, "Her fırsatta kıymetli vatandaşlarımızla bir araya gelerek, istek ve taleplerini dinliyor, çözüm noktasında var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Amacımız ve gayemiz vatandaş memnuniyetidir" ifadelerini kullandı. İlçede vatandaşların her zaman halk arasında görmeyi alışkanlık haline getirdiği Başkan Özyavuz, buluşmalarında kurumsal çalışmaları da halka aktarıyor. Kendilerine yönelik yaklaşımlarından dolayı Başkan Özyavuz ve ekibine teşekkür eden Harranlılar da yerel yönetim uygulamalarından memnun kaldıklarını belirttiler.