KAYMAKAM SARIDOĞAN, ARICAK'A VARDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2020 - 12:49, Güncelleme: 23.07.2020 - 12:49

KAYMAKAM SARIDOĞAN, ARICAK'A VARDI

Elazığ'ın Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, ataması gerçekleşen Kaymakam Muammer Sarıdoğan'ı karşıladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile ataması Elazığ'ın Arıcak ilçesine gerçekleştirilen Kaymakam Muammer Sarıdoğan, Arıcak'a geldi. Geçtiğimiz hafta Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile tayinleri belirlenen kaymakamlar görev yerlerine gitmeye başladı. Bu anlamda bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan isimler arasında yer alan Kaymakam Muammer Sarıdoğan, yeni görev yeri olan Elazığ'ın Arıcak ilçesine vardı. İlçede AK Partili Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, il encümenleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri tarafından karşılanan Kaymakam Sarıdoğan, kendisine yönelik yaklaşımdan dolayı heyete teşekkür etti. Arıcak'ın her zaman birlik içerisinde hareket ettiğine dikkat çeken AK Partili Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, Kaymakam Sarıdoğan'a görevlerinde başarılar diledi. (www.akbelediyeler.com)