YAKUTİYE'DE HİZMET DÖNEMİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2020 - 12:36, Güncelleme: 23.07.2020 - 12:36

YAKUTİYE'DE HİZMET DÖNEMİ

Erzurum'un Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, ilçe genelinde devam eden çalışmaları inceledi.
Erzurum'un AK Belediyecilikte örnek adreslerinden birisi haline gelen Yakutiye'dey, İlçe Belediyesi'nin il merkezi ve kırsal bölgelere yönelik hizmetleri devam ediyor. Başkan Dr. Mahmut Uçar'ın bizzat takip ettiği çalışmalar son olarak Yukarı Ali Ravi Caddesi'nde devam etti. Fen İşleri Birimleri tarafından devam eden çalışmalar kapsamında kaldırımlar yayalara uygun hale getirilirken, önümüzdeki günlerde tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından asfalt dökümüne başlanacak.   BAŞKAN UÇAR HALKLA İÇ İÇE Başkan Uçar bugün öğlen saatlerinde yukarı Ali Ravi Caddesi'ne gelerek devam eden çalışmaları inceledi. Temasları sırasında mahalle sakinleri ile de bir araya gelen Başkan Uçar, talep ve önerileri dinledi. Amaçlarının vatandaş ve hizmet odaklı uygulamalar gerçekleştirmek olduğunu belirten Başkan Uçar, bu anlamda talep ve önerileri hassasiyetle takip ettiklerini de sözlerine ekledi. Mahalle sakinleri de kendilerine yönelik yaklaşımından ve hizmetlerinden dolayı Başkan Uçar'a ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti. İncelemelerinin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Uçar, "Yukarı Ali Ravi Caddesi'nin ara bağlantı yollarında çalışmalarımızı hızla devam ettiren personellerimizi iş başında ziyaret edip çalışmaları halkında bilgi aldık. Fedakarca çalışan mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin teveccühü gücümüze güç katıyor" dedi. Başkan Uçar, alandaki incelemelerinin ardından ilçenin diğer bölgelerinde devam eden çalışmaları denetledi. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN UÇAR HALKLA İÇ İÇE