BAŞKAN KUŞ VEKİL ÖZCAN'LA BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2022 - 14:18, Güncelleme: 11.03.2022 - 14:18

BAŞKAN KUŞ VEKİL ÖZCAN'LA BULUŞTU

​​​​​​​Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ankara'da Vekil Özcan'a bir araya geldi.
Eyyübiyelilere hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Mehmet Kuş, ilçe geleceğini yakından ilgilendiren projeleri için Başkent Ankara'da temaslarını sürdürüyor. Gerek il genelinde gerekse il dışı ziyaretleri ile projelerini Eyyübiye halkına kazandırmak için yoğun çaba içerisindeki Başkan Kuş, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Şanlıurfa Milletvekillerinden Dr. Halil Özcan'ı ziyaret etti. Eyyübiye'deki yerel yönetim çalışmalarını Vkil Özcan'a aktaran Başkan Kuş, önümüzdeki süreçlerde de yapılması planlanan projelerini aktardı. Vekil Özcan da Başkan kuş'un çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, vekil olarak her türlü çalışmada ortak adımlar atmaya devam edeceklerini söyledi.