BAŞKAN SEZER DEMİRDÖĞEN İLE BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2022 - 14:12, Güncelleme: 11.03.2022 - 14:12

BAŞKAN SEZER DEMİRDÖĞEN İLE BULUŞTU

​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, kurumsal ziyaretleri kapsamında bu kez DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen ile bir araya geldi.
Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer beraberinde bulunan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ve Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış ile birlikte DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen’i ziyaret etti. Ziyarette devam eden projeler hakkında istişarelerde bulunulurken, Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın bölgedeki etkinliği ele alındı. Başkan Sezer, Kalkınma İdaresi Başkanlığı'nın bölge için büyük önem arzettiğini belirterek desteklerinden dolayı DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen'e teşekkür etti.