MİDYAT STANDINA YOĞUN İLGİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2022 - 12:01, Güncelleme: 07.03.2022 - 12:01

MİDYAT STANDINA YOĞUN İLGİ

​​​​​​​İzmir'de bugün sona erecek Mardin 1.Tanıtım Günleri'nde Midyat Standı yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Midyat'ın tüm güzellikleri İzmir'e en iyi şekilde tanıtılmaya devam ediliyor. 4 Mart tarihinde başlayarak bugün sona erecek tanıtım günlerinde en çok ilgi gören stant olan Midyat Standı da misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor. Başkan Veysi Şahin'in bir an olsun ayrılmadığı ve ilçenin tanıtımını bizzat üstlendiği etkinliğin misafiri bu kez AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 23. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Tevfik Ensari ve AK Parti İzmir Konak ilçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş oldu. Buluşma ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Şahin, " öresel lezzetlerin, tarihi ve kültürel tanıtımın, yüzyıllardan günümüze kadar  devam eden Taş ve Telkari sanatının, Mardin’imizin sıcak misafirperverliği ile sergilendiği standımızda İzmir'de bulunan tüm Mardinli hemşehrilerimizi ve Mardin severleri ağırlamaya devam ediyoruz. Güzel kadim şehrimiz Mardin ve Midyat'ımızı merak eden herkese davetimizi yineliyoruz" dedi.