BAŞKAN ÖZYAVUZ'DAN HARRANLILARA MESAJ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2022 - 11:54, Güncelleme: 07.03.2022 - 11:54

BAŞKAN ÖZYAVUZ'DAN HARRANLILARA MESAJ

​​​​​​​Harran'da Başkan Mahmut Özyavuz, "Harran’ı hak ettiği gelişmişlik seviyesine Allah’ın izniyle çıkaracağız" diyerek seslendi.
Harran'ı ortak paydada buluşturarak turizm başta olmak üzere tüm dinamikleri ile birlikte ilçesini kalkındırmayı ilke edinen Başkan Mahmut Özyavuz'un bu yöndeki girişimleri sürüyor. Gerek il genelinde gerekse Başkent Ankara'da Harran'da gerçekleştirmek istediği projeleri için destek arayışlarını sürdüren Başkan Özyavuz gelişmelerin her aşamasını vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren ve Güneydoğu'da Şeffaf Belediyecilik anlayışında örnek gösterilen Başkan Özyavuz'un mesai kavramı gözetmeyen görev aşkı Harranlılar tarafından da takdirle karşılanıyor. VATANDAŞLARA SESLENDİ Başkan Özyavuz, sosyal medya aracılığıyla yaptığı değerlendirmesinde "Harran’ı hak ettiği gelişmişlik seviyesine Allah’ın izniyle çıkaracağız. Ümitsizlik yoktur, iman varsa ümit vardır, imkan her daim olacaktır. Ve Harran’ın önü Allah’ın inayetiyle sonuna kadar açıktır. Sağ olun, var olun, Cenab-ı Allah’a emanet olun" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARA SESLENDİ