İZMİR'DE MARDİN RÜZGARI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2022 - 09:57, Güncelleme: 05.03.2022 - 09:57

İZMİR'DE MARDİN RÜZGARI

​​​​​​​İzmir'deki tanıtım günleri programında stantta yerini alan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin tüm misafirlerle birebir ilgilendi.
Midyat'ın tüm güzellikleri İzmir'e taşındı. Mardin Tanıtım Derneği tarafından düzenlenen Mardin Tanıtım Günleri, Karşıyaka Bostanlı Pazaryeri'nde başlarken, Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi de Yöresel ürünler  ve Reyhani müziği gösterisi ile yoğun ilgi gördü. 4 gün boyunca sürecek etkinliklerde stantta yerini alarak tüm misafirlerini karşılayan Başkan Veysi Şahin, Mardin ve Midyat'ın tanıtımını her platforma en iyi şekilde yapmaya özen gösterdiklerini söyledi. Başkan Şahin, "Midyat'ın tüm güzelliklerinin tanıtıldığı bu yıl 1.cisi düzenlenen İzmir Mardin Tanıtım günlerinde hemşehrilerimizi ve ziyaretçilerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayı, İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Sayın Ahmet Tunç ve yönetim kurulu üyeleri ile tüm İzmir halkına teşekkür ederim. Herkesi standımıza bekliyoruz" dedi.