BAŞKAN AKSOY'DAN SPORA TAM DESTEK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2022 - 09:49, Güncelleme: 05.03.2022 - 09:49

BAŞKAN AKSOY'DAN SPORA TAM DESTEK

​​​​​​​Bozova'da Başkan Aksoy, kurumlar arası Voleybol Turnuvasında yerini alarak tüm katılımcılara başarılar diledi.
Bozova gençliğinin farkında olarak adımlar gerçekleştiren ve genç potansiyeli eğitim ve sporun her alanı ile buluşturmaya devam eden Başkan Suphi Aksoy'un bu yöndeki tutumu sürüyor. Başkan Aksoy son olarak Bozova Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu kurumlar arası Voleybol Turnuvasında katıldı. Kurumların gençlere örnek bir etkinlik düzenlediğini belirterek Kaymakamlığa teşekkür eden Başkan Aksoy burada Bozova Belediyesi ile Yaslıca İlköğretim Okulu arasında 2-0'lık skorla biten maçı izledi. Tüm katılımcılara teşekkür eden Başkan Aksoy daha sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çektirerek bu tür buluşmalara kurumsal olarak her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.