BAŞKAN TANIŞ PARTİSİ İLE UYUM İÇERİSİNDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2022 - 12:01, Güncelleme: 02.03.2022 - 12:01

BAŞKAN TANIŞ PARTİSİ İLE UYUM İÇERİSİNDE

Gürpınar'da Başkan Hayrullah Tanış, AK Parti Gürpınar İlçe Danışma Meclisi toplantısına  katıldı.
Gürpınar halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına önem vermesinin yanı sıra Gönül Belediyeciliği kapsamında vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Hayrullah Tanış, partisi ile de uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Başkan Tanış son olarak AK Parti Gürpınar İlçe Danışma Meclisi toplantısına  katıldı. AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Taha Güngör, belediye meclis üyeleri ve birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Başkan Tanış, AK Kadroların ilk günkü azim ve heyecan ile yollarına devam ettiklerini söyledi. Partisinin bir neferi olarak Gürpınar'da Gönül Belediyeciliği örneği sergilemeye devam ettiklerini belirten Başkan Tanış, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Tanış program sonrası çocUklara oyuncak hediye ederek katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.