BAŞKAN AKSOY GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.03.2022 - 11:53, Güncelleme: 02.03.2022 - 11:53

BAŞKAN AKSOY GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

​​​​​​​Bozova'da Başkan Aksoy hane ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.
Günün büyük bir kısmı sahada olan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, belediye çalışmalarını takip etmenin yanı sıra vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor. Saha temaslarında her zaman esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Aksoy, hane ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Görev süresi boyunca vatandaşlarla hep iç içe olan Başkan Aksoy, rutin hale getirdiği bu ziyaretlerle talep ve önerileri birinci ağızdan dinleyerek çözüm gerektiren konularla bizzat ilgileniyor. Başkan Aksoy dün ise temasları sırasında AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Çetintaş’ın ameliyat olan babası Aziz Çetintaş’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. "Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin inşallah" diye ekleyen Başkan Aksoy ziyaretinin ardından ilçe genelindeki çalışmaları denetlemek üzere haneden ayrıldı.
​​​​​​​Bozova'da Başkan Aksoy hane ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.