GEVAŞ ŞEHİDİNİN YASINI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2022 - 12:45, Güncelleme: 01.03.2022 - 12:45

GEVAŞ ŞEHİDİNİN YASINI TUTUYOR

​​​​​​​ErenKış-25 Operasyonu'nda jandarma Uzman Çavuş Mürsel Sunal şehit oldu.
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 'Şehit Komando Çavuş Ersin Selimoğlu ErenKış-25 Operasyonu'nda jandarma Uzman Çavuş Mürsel Sunal arazi faaliyetleri sürdürürken meydana gelen silah kazasında yaralandıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.  Şehit uzman çavuş için Hakkari Fatih Jandarma Kışlası’nda tören düzenlenirken, şehidin acı haberi memleketi Van Gevaş'a ulaştı. İlçe şehit Sunal'dan gelen acı haberle üzülürken bir duyuru yapan Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, "İlçemizde bulunan Koçak Mahallemizin ikametine bağlı olan P.Uzm.Çvş  Mürsel Sunal Hakkari’de şehit düşmüştür. Şehidimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevdiklerine sabırlar dilerim" dedi.
​​​​​​​ErenKış-25 Operasyonu'nda jandarma Uzman Çavuş Mürsel Sunal şehit oldu.