BAŞKAN ŞAHİN'DEN ANLAMLI MESAJ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2022 - 14:54, Güncelleme: 26.02.2022 - 14:54

BAŞKAN ŞAHİN'DEN ANLAMLI MESAJ

​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Hocalı katliamı'nın 30'uncu yılı nedeniyle yayınladığı mesajında " Azerbaycan'da bir kere yükselen Bayrak bir daha inmeyecek inşallah" dedi.
Ermenistan Cumhuriyeti birliklerince 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan’ın Karabağ bölgesinde bulunan Hocalı şehrine yönelik saldırılarda, aralarında çok sayıda kadın ve çocuğun da bulunduğu 613 Azerbaycanlının katledildiği ve yüzlerce Azerbaycan vatandaşının yaralandığı olayları kınayan Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayınladı. Üzüntüsünü dile getiren Başkan Veysi Şahin mesajında "İnsanlık tarihinin en acı günlerinden Hocalı Katliamında Şehit edilen  Azerbaycanlı kardeşlerimizi rahmetle yad ediyorum. 613 soydaşımızın ruhları şad Mekanları Cennet olsun. Azerbaycanda bir kere yükselen Bayrak Birdaha inmeyecek inşallah" ifadelerini kullandı.