HARRAN'DA MEMNUNİYET HAKİM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2022 - 14:50, Güncelleme: 24.02.2022 - 14:50

HARRAN'DA MEMNUNİYET HAKİM

​​​​​​​Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde yerel yönetimden yana memnuniyet her geçen gün artıyor.
2022 yılında da projelerin birbiri ardına hayat bulduğu Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde bir yandan da Gönül Belediyeciliğini elden bırakmayan Başkan Mahmut Özyavuz, yine sahadaydı. İlçe temaslarında kurumsal çalışmaları inceleyen ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özyavuz, talep ve önerileri dinledi. Harran'da vatandaşla birlikte hareket eden belediyecilik anlayışını sürdürmeye hassasiyet gösterdiklerini belirten Başkan Özyavuz, kendilerine yöneltilen talepler doğrultusunda kurumsal çalışmalara yön verdiklerini söyledi. Temaslarında ayrıca vatandaşlara belediyecilik hizmetleri anlamında bilgiler veren Başkan Özyavuz, 2022 yılı planlamasını da yine ziyaretlerinde aktardı. Gezisi ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Özyavuz, "Kıymetli hemşehrilerimizin manevi desteği ve duasıyla ilk günkü heyecanımızla sürdürdüğümüz görevimizde temel amacımız, Harran'ımız'da kalıcı hizmetlerin hayat bulması, gelişimin sürdürülmesi ve toplumun memnuniyetinin arttırılmasıdır" dedi. Başkan Özyavuz'u her defasında halkın arasında görmeyi alışkanlık haline getirdiklerini belirten Harranlılar da Başkan Özyavuz ve ekibinin çalışmalarından memnun olduklarını belirttiler.