BAŞKAN KUŞ YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2022 - 14:41, Güncelleme: 24.02.2022 - 14:41

BAŞKAN KUŞ YİNE SAHADA

Eyyübiye'de Başkan Mehmet Kuş ve yakın çalışma arkadaşlarının adresi bu kez Eyyüp Peygamber Caddesindeki esnaf ve vatandaşlar oldu.
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Başkan Yardımcısı Hüseyin Aslıhan ve Meclis Üyesi İ.Halil Müjde ile birlikte Eyyüp Peygamber Caddesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Eyyübiye sokaklarını makam edinerek esnaf gezilerini bir gelenek haline getiren Başkan Kuş temaslarında bir yandan kurumsal çalışmaları aktardı diğer yandan talep ve önerileri dinledi. Amaçlarının ortak paydada buluşarak ilçenin geleceğine yön vermek olduğunu belirten Başkan Kuş, "Esnafımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelip, taleplerini dinlemeye devam ediyoruz. İlgi ve alakalarından dolayı esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim" değerlendirmesinde bulundu. Başkan Kuş ve beraberindeki heyet akşam saatlerine kadar ilçenin farklı bölgelerindeki buluşmalarını sürdürdü.