BAŞKAN BAYIK TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.02.2022 - 13:08, Güncelleme: 20.02.2022 - 13:08

BAŞKAN BAYIK TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR

​​​​​​​Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu ile buluştu.
Hilvan halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Aslan Ali Bayık, ilçe geleceğini yakından ilgilendiren projeleri için Başkent Ankara'da temaslarını sürdürüyor. Gerek il genelinde gerekse il dışı ziyaretleri ile projelerini Hilvan halkına kazandırmak için yoğun çaba içerisindeki Bakan Bayık, son olarak geçtiğimiz ay Şanlıurfa'da bir dizi temaslarda bulunan Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu'na iadei ziyarette bulundu. Hilvan'daki yerel yönetim çalışmalarının ele alındığı buluşmada Başkan Bayık, 2022 yılı içersinde hayata geçirecekleri projeleri aktardı. Hilvan'da birlik ve beraberliğin her zaman ön planda olduğunu da dile getiren Başkan Bayık, ziyareti ile ilgili yaptığı değerlendirmede "Sayın Köseoğlu'nu ziyaretimizde; ilçemizde hayata geçirdiğimiz ve hayata geçirmeyi ön gördüğümüz projeler hakkında istişarede bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Köseoğlu da Hilvan başta olmak üzere Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde AK Belediyelerin vatandaş için gecesini gündüzüne kattığını belirterek nazik ziyaretleri için Başkan Bayık'a teşekkür etti.