BAŞKAN ÖZYAVUZ HANE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2022 - 16:51, Güncelleme: 17.02.2022 - 16:51

BAŞKAN ÖZYAVUZ HANE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

​​​​​​​Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz hane ziyaretleri ile gönüllere dokunmaya devam ediyor.
Günün büyük bir kısmı sahada olan Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, belediye çalışmalarını takip etmenin yanı sıra vatandaşlarla iç içe olmayı sürdürüyor. Temaslarında esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Özyavuz, hane ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Görev süresi boyunca vatandaşlarla hep iç içe olan Başkan Özyavuz, rutin hale getirdiği bu ziyaretlerle talep ve önerileri birinci ağızdan dinleyerek çözüm gerektiren konularla bizzat ilgileniyor. Başkan Özyavuz bugün ise temaslarını Kesmekaya Mahallesi'ne ayırdı. Mahallede muhtar Ömer Akbar ve Babası Mehmet Akbar'ın evine konuk olan Başkan Özyavuz, talep ve önerileri dinledi. Ardından kısa bir değerlendirme yapan Başkan Özyavuz, "Harran'ımız'da herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle İlçemizi hak ettiği güzelliklerle buluşturacağız. Doğu Kesmekaya mahalle muhtarımız Ömer Akbar ve kıymetli babaları Mehmet Akbar amcamızı hanelerinde ziyaret ettik" dedi. Ev sahibi Akbar ise ziyaretten memnun kaldığını belirterek Başkan Özyavuz'a çalışmalarında başarılar diledi.