VİRANŞEHİR SANATA DOYUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2022 - 16:42, Güncelleme: 17.02.2022 - 16:42

VİRANŞEHİR SANATA DOYUYOR

​​​​​​​Viranşehir'de düzenlenen sanat etkinlikleri kapsamında Sergi, Kitap ve Kısa film tanıtımı yer alacak.
Viranşehir Belediyesi'nin Kültür, Sanat ve Eğitim etkinlikleri kapsamında düzenlediği çok amaçlı festival günleri çeşitli programlarla sürüyor. İlçede sanatsal etkinliklere önem vererek halkın takdirini kazanan Başkan Salih Ekinci'nin de önemle üzerinde durduğu etkinliklerin Cumartesi günkü durağında ünlü oyuncular Deniz Oral, Tuba Erdem, Faruk Sofuoğlu ve Burçak Kabadayı’nın oynayacağı ‘Hayat Kime Güzel?’ isimli tiyatro gösterisi yer alırken 21-26 Şubat tarihleri arasında ise Bedene Nakşedilen Tarih: Daq (Dövme) Sergi, Kitap ve Kısa film tanıtımı yer alacak. Etkinliğe tüm Viranşehir halkını davet eden Başkan Salih Ekinci amaçlarının kültür ve sanatsal faaliyetleri her zaman ilçe halkı ile buluşturmak olduğunu söyledi. Başkan Ekinci'nin bu yaklaşımı ilçe halkı tarafından da takdirle karşılandı.

Başkan Ekinci'nin bu yaklaşımı ilçe halkı tarafından da takdirle karşılandı.