BAŞKAN AKSOY GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2022 - 12:47, Güncelleme: 13.02.2022 - 12:47

BAŞKAN AKSOY GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Bozova'da Başkan Aksoy, hafta sonu da vatandaşın arasında yer alarak gönüllerin ismi oldu.
Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde bir yandan kurumsal projeleri birer birer hayata geçiren Belediye Başkanı Suphi Aksoy, diğer yandan vatandaş ziyaretlerini önemle sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olmaya devam eden Başkan Aksoy, günün her saatinde kapısını açık tuttuğu odasında toplumun her kesiminden vatandaşları ağırlayarak talep ve önerileri sahada bizzat dinlemeyi tercih ediyor. Başkan Aksoy sahadaki tüm temaslarında da mutlak suretle vatandaşlarla bir araya gelerek olası sıkıntıları birebir dinlemeyi ön plana alıyor. Talep ve öneriler doğrultusunda kurumsal çalışmalar yön verdiklerini belirten Başkan Aksoy, bu çerçevede kendilerine iletilen sorunlara çözüm bulma gayesinde olduklarını belirtti. Başkan Aksoy hafta sonu da rutin gezilerine devam etti. Temasları ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Bayık, "Esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek çay eşliğinde sohbet ettik" dedi. Bozovalılar da Başkan Aksoy'u her defasında aralarında gördüklerini belirterek kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Aksoy ve ekibine teşekkür etti.