HALİLİYE'DE KADINLAR BU ADRESTE BULUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2022 - 14:11, Güncelleme: 07.02.2022 - 14:11

HALİLİYE'DE KADINLAR BU ADRESTE BULUŞUYOR

Haliliye Belediyesi tarafından “Güçlü Kadın, Güçlü Toplum” sloganıyla hizmet veren Millet Evi'ndeki kurslara kayıtlar devam ediyor.
Haliliye Belediyesi bünyesinde yer alan Sırrın Millet Evi’ndeki kurslar ile meslek öğrenen kadınlar  hem ev ekonomisine katkı sağlıyor hem verimli zaman geçiriyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında bulunan Sırrın Millet Evi, kadınların meslek öğrendiği bir merkez haline geldi. Merkezde bulunan bilgisayar, dikiş-nakış, okuma yazma, kuaför ve el sanatları kurslarına katılan kadınlar, uzman eğitmenlerden teorik ve uygulamalı eğitimler alıyor. Bu kurslar ile meslek öğrenen kadınlar hem ev ekonomilerine katkı sağlıyor hem de verimli vakit geçiriyor. Uygulamalı eğitim alan kadınlar kurs sonunda yapılan sınavda başarılı olmaları halinde ise Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikanın sahibi oluyor.