GÜRPINAR'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2022 - 18:17, Güncelleme: 02.02.2022 - 18:17

GÜRPINAR'DA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​Gürpınar'da Başkan Hayrullah Tanış partisinin haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı.
Van'ın Gürpınar İlçesinde alt ve üst yapı anlamında belediyecilik örneği sergileyen Başkan Hayrullah Tanış, partisi ile uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Kurumsal çalışmalarda Gürpınar'da vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet göstererek bu yönde rota belirleyen Başkan Tanış, bu kez AK Parti Gürpınar İlçe Teşkilatının Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısına katılım sağladı. AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Taha Güngör ve yönetim kurulunun katıldığı toplantıda yerel yönetim çalışmalarını da aktaran Başkan Tanış yaptığı kısa değerlendirmesinde "İlçe Başkanımız Sayın Tha Güngör başkanlığındaki istişare toplantımız hayırlara vesile olsun. Fikirlerini belirten tüm yönetim kurulu üyelerimize teşekkür eder başarılar dilerim. Durmak yok yola devam" ifadelerini kullandı.