BAŞKAN ŞAHİN'DEN ÜÇ AYLAR MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2022 - 18:06, Güncelleme: 02.02.2022 - 18:06

BAŞKAN ŞAHİN'DEN ÜÇ AYLAR MESAJI

​​​​​​​Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, tüm İslam Alemi'nin Üç Aylar'ını kutladı.
Mardin'in Midyat ilçesinde başarılı belediyecilik uygulamaları ile dikkat çeken isim Başkan Veysi Şahin, yerel yönetim uygulamalarının yanı sıra dini duygulara yönelik hassasiyetini sürdürüyor. Başkan Şahin son olarak sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayımlayarak, mübarek Üç Ayların milletimiz ve tüm Türk İslam âlemine barış, huzur ve sağlıklı günler getirmesi temennisinde bulundu. Başkan Şahin, mübarek Üç Ayların başlangıcı münasebetiyle yayımladığı mesajında; "3 Aylarımız Hayırlı ve Mübarek olsun. Allah'ım Recep ve Şaban ayını bize mübarek kılsın ve bizi Ramazan’a ulaştırsın" ifadelerini kullandı.