BAŞKAN ÖZYAVUZ HALKLA İÇ İÇE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2022 - 16:04, Güncelleme: 30.01.2022 - 16:04

BAŞKAN ÖZYAVUZ HALKLA İÇ İÇE

​​​​​​​Harran'da Başkan Mahmut Özyavuz, Pazar mesaisinde yine halkla iç içe yer alarak gönüllerin ismi oldu.
Harran'ı ortak paydada buluşturarak turizm başta olmak üzere tüm dinamikleri ile birlikte ilçesini kalkındırmayı ilke edinen Başkan Mahmut Özyavuz'un bu yöndeki girişimleri sürüyor. Gerek il genelinde gerekse Başkent Ankara'da Harran'da gerçekleştirmek istediği projeleri için destek arayışlarını sürdüren Başkan Özyavuz gelişmelerin her aşamasını vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Toplumun her kesimi ile görüşmelerini sürdüren ve Güneydoğu'da Şeffaf Belediyecilik anlayışında örnek gösterilen Başkan Özyavuz'un mesai kavramı gözetmeyen görev aşkı Harranlılar tarafından da takdirle karşılanıyor. Başkan Özyavuz bugün de  Harran Millet Odası'nda vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Bir andan kurumsal çalışmaları aktaran diğer yandan önerileri dinleyen Başkan Özyavuz yaptığı kısa değerlendirmesinde "Harran'ımıza hizmet yolunda Pazar mesaimizde de Milletin Odası'nda kıymetli hemşerilerimizle bir aradayız" ifadelerini kullandı. Harranlı vatandaşlar da Başkan Özyavuz'u her defa halkın içerisinde gördüklerini ve bu yaklaşımından dolayı Başkan Özyavuz'a teşekkür ettiklerini dile getirdiler.