KIŞ, GEVAŞ'TA BİR BAŞKA GÜZEL OLUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2022 - 15:55, Güncelleme: 30.01.2022 - 15:55

KIŞ, GEVAŞ'TA BİR BAŞKA GÜZEL OLUYOR

​​​​​​​Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, ilçenin doğal güzelliklerini geleceğe taşımak amacıyla fotoğraf yarışması düzenliyor.
Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi "Kış Gevaş’ta Güzel" sloganı ile Tamara'dan Artos'a Fotoğraf Yarışması düzenliyor. 1.'ye 2 Bin TL, 2.'ye bin 500 TL ve 3.'ye ise bin TL para ödüllü yarışma 1 Şubat tarihinde start alıyor. Gevaş ilçe sınırları içerisindeki doğal güzellikler, kültürel değerler, tarihi mekanlar, şehir dokusu gibi unsurların fotoğraf sanatçıları tarafından kadraja alınması olarak belirlenen yarışmada amacın Gevaş için görsel bir arşiv oluşturmak ve bu değeri geleceğe taşımak olduğu açıklandı. Ücretsiz olarak katılımın sağlanabileceği yarışmada Gevaş ilçe sınırları dışında çekilecek fotoğrafların kabul edilmeyeceği belirtildi. Her katılımcının en fazla 3 fotoğraf ile katılım sağlayabileceği etkinlikte fotoğrafların daha önce herhangi bir yarışmada derece almayacak eserler olmasına dikkat edileceği de ifade edildi. Eserlerin aynı zamanda 05012820228 nolu telefona da iletilebileceği ve son katılım tarihinin 1 Mart olduğu da duyuruldu.