BOZOVA'DA ULAŞIMDA SORUNLAR AŞILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2022 - 02:36, Güncelleme: 21.01.2022 - 02:36

BOZOVA'DA ULAŞIMDA SORUNLAR AŞILDI

​​​​​​​Suphi Aksoy Başkanlığındaki Bozova Belediyesi ekipleri özellikle kırsalda yoğun kar yağışından dolayı kapanan yolları tekrardan ulaşıma kazandırdı.
Bozova ilçesinde önceki geceden itibaren başlayan kar yağışının ardından Bozova Belediyesi, vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi amacıyla karla mücadele çalışmaları başlattı. Teyakkuz halinde bekleyen Bozova Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışının ardından başta ana caddeler, mahalleler ve ara sokaklar ile kırsal mahallelerde yolların ulaşıma açılması için dün geceden itibaren yoğun çalışma gerçekleştiriyor. Kar küreme, greyder, kepçe, traktör ve kamyondan oluşan çok sayıda araç ile çalışmalarını sürdüren ekipler, tuzlama, kar küreme, kaldırım temizleme işlemlerini yapıyor. Karla mücadele ekipleri, yolların açık kalması amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde aralıksız olarak sürdürecek. ULAŞIMDA SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞTU Bozova Belediyesi ekipleri kar yağışı ile birlikte kapanan yollara anında müdahale ederek sıkıntıları çözüme kavuşturdu. Belediyeden konu ile ilgili yapılan açıklamada "Atgüden - Üçdirek - Kındırali - Kabacık - Yaylak güzergahı, Türkmen - Ören - Küpeli - Pınarbaşı - Hacıköy - Deliler - Killik güzergahı, Yaylak - Dutluk - Koçhisar - Türkmen - Ören güzergahı, Taşan - Kolanşehir - Dörtmağara - Demircik güzergahı ile Hacıköy - Örgülü güzergahında  kar temizleme yol açma çalışmalarımız tamamlanmıştır" denildi.

ULAŞIMDA SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞTU