GÜNÜN İSMİ BAŞKAN MURAT SEZER

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2022 - 02:27, Güncelleme: 21.01.2022 - 02:27

GÜNÜN İSMİ BAŞKAN MURAT SEZER

​​​​​​​Gevaş'ta diyaliz hastası Mehmet Şipal yoğun kar yağışı altında Belediye Başkanı Murat Sezer'in kendi aracını tahsis etmesi ile hastaneye ulaştırıldı.
Gevaş’ta kar yağışının hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle ulaşım felce uğradığı ilçede Elmalı Mahallesi'nde yaşayan ve diyaliz hastası olan Mehmet Şipal’ı Belediye Başkanı Murat Sezer makam aracıyla hastaneye ulaştırdı. Mahalle yolunun kapalı olması nedeniyle belediyeden yardım istendi. Bunun üzerine bölgeye iş makineleri gönderen Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, yolu açan iş makinesinin arkasında kullandığı arazi aracıyla mahalleye gitti. Başkan Sezer, Mehmet Şipal'ı aracıyla Gevaş Devlet Hastanesi'ne ulaştırdı.