MİDYAT'TA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2022 - 16:59, Güncelleme: 17.01.2022 - 16:59

MİDYAT'TA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

​​​​​​​Midyat'ta Veysi Şahin Başkanlığındaki belediye ekipleri merkez ve kısal ayrımı yapmadan tüm bölgelere ulaşmanın gayreti içerisinde.
Mardin'in Midyat ilçesinde Belediye Başkanı Veysi Şahin'in talimatlarıyla sürdürülen çalışmalar her geçen gün ivme kazanıyor. Midyat Belediyesi ekipleri merkez ve kırsalda çalışmalarına devam ederken son sürat devam eden çalışmalar vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Halkın ihtiyaçları doğrultusunda hızlı ve kalıcı adımlar atarak yılların birikmiş sorunlarına neşter vurduklarını ve bu yöndeki çalışmaların her geçen gün ivme kazandığını kaydeden Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin bir yanda vizyon projeleri hayata geçirdiklerini, diğer yanda da temel belediyecilik çalışmalarına devam ettiklerini söyleyerek hem merkez hem de kırsalın çehresini değiştirecek çalışmalara imza attıklarını dile getirdi. Son olarak Başyurt ve Gelinkaya Mahallelerinde devam eden çalışmalarla ilgili bilgiler veren Midyat Belediyesi, "Midyat'ın her köşesine hizmet götürmek bizim işimiz. Kırsal ve merkez mahallelerimizde, stabilize yol yapım çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir" ifadelerini kullandı.