GEVAŞ'TA YOĞUN KAR MESAİSİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2022 - 12:39, Güncelleme: 05.01.2022 - 12:39

GEVAŞ'TA YOĞUN KAR MESAİSİ

​​​​​​​Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi ekipleri merkezde ve kırsalda kar yağışı nedeniyle oluşan tüm olumsuzluklara müdahale etmeyi sürdürüyor.
Alt ve üst yapıda uygulamaların dur durak demeden devam ettiği Gevaş'ta yerel yönetim; kış aylarında da aynı tempoda çalışmalarına devam ediyor. Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaş talep ve önerilerine hassasiyetle yaklaşan Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi, son olarak kar yağışının etkisini göstermesi ile birlikte ilçenin bir çok noktasında kar taşıma uygulamalarını aralıksız sürdürdü. Başkan Sezer'in birebir takip ettiği çalışmalar çerçevesinde ekipler ilçe merkezindeki ana arterlerde uygulamalarını yoğunlaşırken, kırsal bölgelerde ise kısmen kapanan yol güzergahlarına müdahale edildi. Konu ile ilgili Gevaş Belediyesi'nden yapılan bilgilendirmede "Belediyemiz Karla Mücadele Ekipleri, ilçemizde etkili olan kar yağışı ile birlikte ana arterler, kaldırımlar, sokaklar, mahalleler ve mezra yollarında kar temizleme ve buzlanmaya karşı çalışmalarını sürdürüyor. İlçemiz genelinde  kapalı yolumuz bulunmamaktadır" denildi. Öte yandan Başkan Sezer ilerleyen süreçlerde yine tüm Gevaş Belediyesi ekiplerinin koordineli bir şekilde planlama dahilinde gerekli müdahaleleri gerçekleştirmeye devam edeceğini sözlerine eklerken ekiplerin karla mücadeledeki yoğun çalışması Gevaş halkı tarafından da takdirle karşılandı.