GEVAŞ'TA BELEDİYE İŞ BAŞINDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2021 - 16:25, Güncelleme: 27.12.2021 - 16:25

GEVAŞ'TA BELEDİYE İŞ BAŞINDA

​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Sezer mahalle mahalle gezerek ekiplerin karla mücadele çalışmalarını yönlendirdi.
Murat Sezer Başkanlığındaki Gevaş Belediyesi ekipleri vatandaşların ulaşım sorunu yaşamaması için yoğun kar mücadelesini sürdürüyor. Tüm ekip ve personelleri ile seferber olan Gevaş Belediyesi'nin gece gündüz demeden devam ettiği özverili çalışma vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Koordinasyonlu bir çalışma örneği sergileyen Gevaş Belediyesi'nde Başkan Sezer de tüm uygulamayı birebir takip ediyor. Konu ile ilgili bir bilgilendirme yapan Başkan Sezer, "Belediyemiz Karla Mücadele Ekipleri, ilçemizde etkili olan kar yağışı ile birlikte ana arterler, kaldırımlar, sokaklar, mahalleler ve mezra yollarında kar temizleme ve buzlanmaya karşı çalışmalarını sürdürüyor" dedi.