ARTUKLU GECELERİ IŞIL IŞIL

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2020 - 23:10, Güncelleme: 20.07.2020 - 23:10

ARTUKLU GECELERİ IŞIL IŞIL

Mardin'in Artuklu İlçesinde Başkan Abdulkadir Tutaşı'nın projeleri, vatandaşların da desteğini görüyor.
AK Belediyecilik örneklerinin en güzel şekilde yansıtıldığı Mardin'in Artuklu ilçesinde Başkan Abdulkadir Tutaşı'nın talimatlarıyla çalışmalarına devam eden Artuklu Belediyesi vatandaşların da takdirini kazanıyor. İlçe genelinde alt yapıdan üst yapıya, çevre düzenlemelerinden sosyal hayata yönelik uygulamalarına kadar bir çok alanda başarılı çalışmaların gerçekleştirildiği Mardin'in Artuklu ilçesinde, belediye ekipleri son olarak İl Müftülüğü ile AVM arasındaki yol ve aydınlatma çalışmalarını tamamladı. Başkan Abdulkadir Tutaşı'ın ve kadrosunun çalışmalarından memnun olduklarını belirten ilçe halkı, aydınlatmalarla yeni görünümüne kavuşan İl Müftülüğü ile AVM arasındaki bölgenin Artuklu'ya yeni bir imaj kazandırdığını söyledi. (www.akbelediyeler.com)